Wie zijn wij

Sinds 1 december 2014 hebben wij Azimed opnieuw opgericht. Een bekende naam in een nieuw jasje.

Azimed levert medische logistieke oplossingen zoals medicijnwagens, verbandwagens, medicijn – en verbandkasten op maat gemaakt en wastransport. In het overzicht treft u de diverse wagens/karren aan die wij kunnen leveren. Wij zijn de partners van Allibert Medical, Hammerlit, Meubelhuis Ravenstein en Wiegand in Nederland. Mocht u iets zoeken en dit niet treffen op de website kunt u altijd contact met ons opnemen via info@azimed.nl

Visie
Wij zijn van menig dat de wagens en karren die u nodig heeft voor uw afdeling aan uw wensen en eisen moeten voldoen. Alvorens wij een offerte uitbrengen komen wij graag op locatie om een gesprek te hebben met de mensen van de werkvloer. Zij moeten er mee werken en op basis van hun wensen en eisen adviseren wij het product dat daar het beste bij aansluit. Niet elke medicijn of verbandwagen is gelijk. Sterker nog, er zijn grote verschillen. Elke instelling heeft zijn eigen manier van werken en hierdoor ook zijn eigen wensen en eisen pakket. Daarnaast hebben wij een rijdende showroom met diverse wagens om bij u op locatie te bekijken. Als een voorlopige keuze gemaakt is kunnen wij demowagens plaatsen die wij graag voor 2 weken beschikbaar stellen.

Bij diverse instellingen hebben wij een halve dag meegelopen om de werkwijze in kaart te brengen. Daarna met de betrokkenen geëvalueerd om tot een passende oplossing te komen. Uiteindelijk was de klant erg blij met ons plan van aanpak en oplossing. Het heeft hen meer inzicht gegeven in de voorraad en die kunnen reduceren met 50%.

Wij vinden het belangrijk om het probleem op te lossen en maken daar graag tijd voor vrij.