Azimed - Bezig met laden

Hammerlit Stellingkasten

Stellingen

Hier werken wij samen met Metro. Metro kan elke ruimte voorzien van stellingen waarin uw magazijn in 1 oogopslag ruimtelijke en overzichtelijk wordt. 

Metro biedt met de Super Erectra draadstellingen en de kunststof MetroMax stelling 

een levenslange garantie op corrosie. Met de Metro TopTrack wordt uw opslag met minstens 30% vergroot. 

Modulaire ISO-stellingen in grijswit gepoedercoat of RVS zijn ook leverbaar. Samen te stellen met verstelbare geleiders voor uw ISO modulen en gesloten schappen. 

Metro Securtiy stellingen

Alle Metro Security stellingen zijn afsluitbaar en de inhoud is zichtbaar. Dit model is ook verkrijgbaar met wielen

Metro TopTrack

Een Metro Toptrack verrijdbaar stellingsysteem biedt 30% tot 40% meer opslag dan een traditionele stelling met looppaden. De geleiding van de stellingen zit aan de bovenkant, zodat er geen obstakels zijn op de vloer en deze nog steeds goed gereiningd kan worden. 

Metro draadstellingen

De Metro draadstellingen zijn een opslagsysteem met een optimale benutting van de ruimte. Stabiel zonder schoren en een hoog draagvermogen. Leverbaar in de originele draad uitvoering, verstelbaar draad uitvoering en met gesloten schappen. Alle Metro schappen van dezelfde afmeting zijn uitwisselbaar. Teven is de Metro draadstelling ook verkrijgbaar met wielen. 

Metro kunststof stellingen

Met de roestvrije en stabiele MetroMax kunsstof stellingen kunt u de ruimte optimaal benutten. De schappen zijn leverbaar vanafr 475x610mm tot 610x1829mm. Het draagvermogen per schap varieert van 272kg tot 363kg, Dit is afhankelijk van het model dat u kiest. Alle modelen zijn ook als verrijdbaar verkrijgbaar.

Bovendien biedt Metro op de MetroMax Q 15 jaar garantie op corrosie en op de MetroMax Qen MetroMax i levenslange garantie op corrosie. 

Modulaire ISO Stelling

Deze robuuste modulaire stelling voor ISO modules is verkrijgbaar met uitneembare geleiders. Hierdoor ben u zeer flexibel met de indeling van uw stelling. De stelling is gemaakt van RVS of gelakt, lichtgrijs staal, vierkant buit 30x30mm.

De ISO stelling is ook verrijdbaar verkrijgbaar. 

Keuze gemaakt voor een stellingkast van Hammerlit?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.