Azimed - Bezig met laden

Wie zijn wij

Azimed, een bekende naam in een modern jasje. Op 1 december 2014 heb ik samen met mijn broer en onze ouders als adviseur Azimed verzelfstandigd. Wij richten ons volledig op het leveren van medisch logistieke oplossingen.

Azimed gespecialiseerd in het leveren van medisch logistieke producten. Zoals medicijnwagens, verbandwagens, medicijn – en verbandkasten en wastransport. Vanuit een persoonlijke aanpak, brengen wij onze gespecialiseerde kennis in de praktijk en leveren wij onafhankelijk advies op maat. Als familiebedrijf staan wij voor een goede vertrouwensrelatie met onze klanten en gaan we voor een eerlijk advies en optimale service.

Het aanbod van Azimed is merkonafhankelijk en bestaat uit diverse logistieke producten zoals
medicijnwagens, verbandwagens, medicijn – en verbandkasten en wastransport. In het overzicht treft u de diverse wagens/karren aan die wij kunnen leveren. Wij zijn de distributeurs van onder andere Wiegand, Insausti en Hammerlit.

Mocht u iets zoeken en dit niet treffen op de website kunt u altijd contact met ons opnemen via
info@azimed.nl

Visie

Wij zijn van menig dat de wagens die u nodig heeft voor uw afdeling aan uw wensen en eisen moeten voldoen. Daarom komen wij altijd eerst op locatie om uw specifieke wensen te inventariseren alvorens wij een vrijblijvende offerte uitbrengen. Daarnaast nemen wij standaard een demowagen mee bij het eerste gesprek. Deze kan voor een aantal weken op locatie staan om te zien en voelen of deze wagen bij uw eisenpakket past.

Bij diverse instellingen hebben wij een meegelopen om de werkwijze in kaart te brengen. Daarna met de betrokkenen geëvalueerd om tot een passende oplossing te komen. Uiteindelijk was de klant erg tevreden met ons plan van aanpak en geboden oplossingen. Het heeft hen meer inzicht gegeven in de voorraad en die kunnen reduceren met 50%.

Wij vinden het belangrijk om het probleem op te lossen en maken daar graag tijd voor vrij.

Hier zouden we landelijk eigenlijk iets mee moeten doen. Voor alle tehuizen is er veel geld te besparen en dat weten de tehuizen alleen nog niet.