Azimed - Bezig met laden

Insausti

Alles ontworpen en gefabriceerd in eigen fabriek in Pamplona.

Over Insausti

Insausti is een Spaans bedrijf en opgericht in 1985. De trolleys worden ontworpen en gefabriceerd in hun eigen fabriek in Pamplona. Met een zeer hecht team en specialisten maken ze hoogstaande trolleys.

Naast de ISO trolleys heeft Insausti ook de SQ trolley. Beide wagens zijn in diverse samenstellingen beschikbaar. De wagens van Insausti hebben een strakke en hygiënische uitstraling. Door de compacte en hoogstaande materialen hebben de wagens een zeer lange levensduur.

De ISO wagens en SQ trolleys van Insausti hebben een strakke uitstraling en zijn toepasbaar binnen alle disciplines van het ziekenhuis. De kracht van Insausti is het innovatieve design bedacht vanuit Spanje in samenwerking met health professionals wereldwijd. Vooral de zelfsluitende en volledig uittrekbare laden zijn uniek in de markt.

Het RVS-frame, krasvaste werkblad van polyethyleen, de kunststof antistatische wielen met dubbel loopvlak hebben als voordeel dat de wagen eenvoudig manoeuvreerbaar, goed te reinigen en te desinfecteren en bestand is tegen zuren en 100% alcohol. De ISO wagen is leverbaar in vijf frisse kleuren en de kleinere SQ trolley in blauw en wit.

Insausti beschikt over een ruim 200 verschillende accessoires die toepasbaar zijn op alle wagens, zoals houders voor handschoenen, naaldenbekers, desinfectans, afvalbak, laptop, tablet, zuurstoffles, infuusstandaard en katheters. Het neerklapbaar zijblad draagt onder andere bij aan een ergonomische werkhouding.

De trolleys van Insausti zijn in zijn geheel afsluitbaar met een cilinder of code slot. Er kan ook gekozen worden voor individuele afsluiting per lade of rij.

Waarom Insausti

Gemiddelde levensduur van 15-20 jaar
5 jaar garantie
Innovatief design
Goed te reinigen en desinfecteren
Eenvoudig manoeuvreerbaar
Toepasbaar binnen alle disciplines van het ziekenhuis
Voor en door zorgprofessionals
Verschillende maten leverbaar
Ruim 200 accessoires
Levertijd binnen 6 weken

Insausti wagens

Medicijnwagen iso wit

Medicijnwagens

Een cassette per cliënt voor 10, 15 of 20 cliënten? Insausti biedt voor elke manier van werken een overzichtelijk en veilige manier van werken, waarbij er voldoende ruimte overblijft voor de zo nodig medicatie op naam.

Verbandwagens

De verbandwagen biedt de uitkomst om uw wondverzorging bij de hand te hebben. Insausti heeft voor elke afdeling een wagen voor u beschikbaar die voldoen aan uw wensen en eisen.

Prikkar

Een prikkar moet snel, wendbaar en licht verrijdbaar zijn. Insausti heeft diverse maten en hoogtes beschikbaar.

Kathetherwagens

Anesthesiewagens

Met deze wagen heeft u alle benodigdheden overzichtelijk, veilig en direct beschikbaar in de OK. U kiest zelf de indeling en manier van werken.

Crashwagens

Een sterke maar wendbaar en makkelijk te verplaatsen kar voorzien van alle essentiële accessoires in noodsituaties.

MRI wagens

MRI wagens van Insausti zijn geen magnetisch gevoelige materialen verwerkt, waardoor deze bestemd zijn voor ruimtes met sterk magnetische velden en radiogolven.

Gipswagen

Gips wagens

Speciaal voor de ruimtes waar gips wordt gezet, heeft Insausti gipswagens ontwikkeld. Op deze afdelingen wordt veel met water gewerkt, waardoor de wagen is uitgevoerd met een opklapbaar werkblad waarin twee waskommen zijn geplaatst. Op deze manier kan er dichtbij de patiënt gewerkt worden zonder dat iedere keer naar de wasbak gelopen moet worden.

Transportwagens

Wendbaarheid en makkelijk te verplaatsen zijn belangrijk voor een transportwagen. Wiegand heeft diverse maten en oplossingen voor uw beschikbaar.

Keuze gemaakt voor een wagen van Insausti?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.