Azimed - Bezig met laden

Insausti Medicijnwagen

Insausti heeft voor alle disciplines van het ziekenhuis een toepasbare wagen. Voor medicatie distributie op de afdeling heeft Insausti een breed assortiment aan medicijnwagens. De medicijnen worden per patiënt opgeborgen wat zorgt voor een duidelijk overzicht en snelheid in het uitdelen. Uitvoerbaar voor minimaal 10 en maximaal 25 patiënten.

Daarnaast zijn alle wagens voorzien van verschillende soorten laden voor opslag van overige voorraad en andere algemene benodigdheden. De laden zijn uitwisselbaar vanwege de ISO 60×40 afmeting. 

Door het brede scala aan accessoires zijn de medicijnwagens van Insausti aan te passen aan iedere gebruiker binnen het ziekenhuis. Denk hierbij houders voor handschoenen, naaldenbekers en desinfectans. De laptop- of tablethouder zorgt ervoor dat het EPD (Electronisch Patiënten Dossier) binnen handbereik is. Tevens is het plaatsen van een beeldscherm mogelijk middels het optionele ophangsysteem. Het toetsenbord is eenvoudig en functioneel op te bergen in de bovenste gesloten lade. 

De medicijnwagens van Insausti zijn in zijn geheel afsluitbaar met een cilinder- of codeslot. Er kan ook gekozen worden voor individuele afsluiting per lade of rij. Insausti levert de medicijnwagens in 5 frisse kleuren.

Keuze gemaakt voor een medicijnwagen van Insausti ?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.