Azimed - Bezig met laden

Insausti gipswagen

Speciaal voor de ruimtes waar gips wordt gezet, heeft Insausti gipswagens ontwikkeld. Aangezien er op deze afdelingen veelal met water wordt gewerkt, is deze uitvoerbaar met een opklapbaar werkblad waarin twee waskommen zijn geplaatst. Op deze manier kan er dichtbij de patiënt gewerkt worden zonder dat iedere keer naar de wasbak gelopen moet worden. Zowel het frame als werkblad van polyethyleen zijn hygiënisch en makkelijk te reinigen. Het opklapbaar werkblad is afneembaar waardoor deze eenvoudig te desinfecteren is.

Door het innovatieve design van de vele laden en vakverdelingen biedt de Insausti verbandwagen veel ruimte voor opslag van verbandmiddelen en handvoorraad. De zelfsluitende en volledig uittrekbare lade zorgt ervoor dat men eenvoudig toegang heeft tot de gehele lade. De Insausti gipswagens zijn uitvoerbaar in de ISO 60×40 wagen en de dubbele ISO wagen. 

Er zijn vele keuzemogelijkheden in wagens en accessoires waardoor het op iedere gebruiker of afdeling is af stemmen. Op deze pagina wordt een selectie aan mogelijkheden weergegeven. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste configuratie samen te stellen passend bij uw wensen en behoeften. 

Keuze gemaakt voor een gipswagen van Insausti ?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.