Azimed - Bezig met laden

Insausti Crashwagen

Insausti heeft voor alle disciplines van het ziekenhuis een toepasbare wagen. Voor noodgevallen en spoedeisende hulp heeft Insausti een breed assortiment aan crashwagens. Door deze wagen zo compact, functioneel en overzichtelijk mogelijk in te delen heeft men altijd alles bij de hand. De crashwagen is zowel in de compacte SQ trolley als de bredere ISO wagen verkrijgbaar.

Door het brede scala aan accessoires zijn de crashwagens van Insausti aan te passen aan iedere afdeling binnen het ziekenhuis. Denk hierbij aan een zuurstoffleshouder, infuushouder, reanimatiebord en plateau voor een defibrilator. De laptop- of tablethouder zorgt ervoor dat het EPD (Electronisch Patiënten Dossier) binnen handbereik is. Door de zegelsluiting is voor alle medewerkers in één opslag te zien wanneer de crashwagen moet worden gecontroleerd en bijgevuld. 

Alle crashwagens zijn voorzien van verschillende soorten laden voor opslag van overige voorraad en andere algemene benodigdheden. De laden zijn uitwisselbaar vanwege de ISO 60×40 en ISO 30×40 afmeting. Insausti levert de crashwagens in de kleur rood, wit en blauw.

Keuze gemaakt voor een crashwagen van Insausti?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.