Azimed - Bezig met laden

Insausti Prikwagen

De SQ trolley van Insausti is door zijn compacte formaat maar toch verrassend ruime indeling zeer geschikt als prikwagen. Door de trolley te voorzien van een duwbeugel is deze eenvoudig te verplaatsen naar de patiënt toe. Met de verschillende accessoires zoals een naaldenbekerhouder, afvalmand en opzetframe op het werkblad zijn alle belangrijke benodigdheden altijd binnen handbereik. Middels het neerklapbaar zijblad is de prikwagen in een handomdraai uit te breiden met extra werkruimte.

Door het innovatieve design van de vele laden biedt de Insausti prikwagen veel ruimte voor opslag van naalden, verbandmiddelen en handvoorraad. Door de aanpasbare ladeverdeling zijn deze producten overzichtelijk te rangschikken. De zelfsluitende en volledig uittrekbare lade zorgt ervoor dat men eenvoudig toegang heeft tot de gehele lade. 

Er zijn vele keuzemogelijkheden in wagens en accessoires waardoor het op iedere gebruiker of afdeling is af stemmen. Op deze pagina wordt een selectie aan mogelijkheden weergegeven. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste configuratie samen te stellen passend bij uw wensen en behoeften.

Keuze gemaakt voor een prikwagen van Insausti?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.