Azimed - Bezig met laden

Insausti Anesthesiewagen

De ISO wagens van Insausti zijn uitermate geschikt als trolley binnen de afdelingen Anesthesie en OK. Naast de ISO 60×40 uitvoering is de anesthesiewagen ook beschikbaar in een dubbele uitvoering waarmee extra opberg- en opslagruimte ontstaat. Middels de verschillende accessoires zoals naaldenbekerhouder, materialenbakje en handschoenhouder aan de zijkant van de trolley is deze aan te passen naar wens. Het werkblad is uit te bereiden met verschillende opzetframes waarmee ruimte wordt bespaard en alle benodigdheden binnen handbereik zijn.

Tevens is het plaatsen van een beeldscherm mogelijk middels het optionele ophangsysteem. Het toetsenbord is eenvoudig en functioneel op te bergen in de bovenste gesloten lade. 

Door het innovatieve design van de vele laden en vakverdelingen biedt de Insausti anesthesiewagen veel ruimte voor opslag van medicatie en handvoorraad. De zelfsluitende en volledig uittrekbare lade zorgt ervoor dat men eenvoudig toegang heeft tot de gehele lade. Waardoor ook de gehele lade gebruikt kan worden.  

De medicijnwagens van Insausti zijn in zijn geheel afsluitbaar met een cilinder- of codeslot. Er kan ook gekozen worden voor individuele afsluiting per lade of rij. Insausti levert de medicijnwagens in 5 frisse kleuren.

Er zijn vele keuzemogelijkheden in wagens en accessoires waardoor het op iedere gebruiker of afdeling is af stemmen. Op deze pagina wordt een selectie aan mogelijkheden weergegeven. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste configuratie samen te stellen passend bij uw wensen en behoeften.

Keuze gemaakt voor een anesthesiewagen van Insausti?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.