Azimed - Bezig met laden

Wiegand Anesthesiewagen

De ISO Wiegand anesthesiewagen is zeer geschikt als trolley binnen de afdelingen Anesthesie en OK. U kunt de anesthesiewagen geheel naar uw eigen wensen en eisen samenstellen.

U kiest zelf de hoogte, het aantal lades, vakverdeling en de breedte van de wagen. Door zelf de wagen samen te stellen, kiest u voor wat u nodig heeft. Hierdoor wordt de Wiegand anesthesiewagen efficiënt en effectief ingedeeld en gebruikt. Er is een ruime keuze aan accessoires om uw Wiegand verbandwagen

Door de flexibele lade indeling biedt de Wiegand anesthesiewagen veel ruimte voor opslag van medicatie en handvoorraad. De zelfsluitende en volledig uittrekbare lade zorgt ervoor dat men eenvoudig toegang heeft tot de gehele lade. Waardoor ook de gehele lade gebruikt kan worden.  

Alle Wiegand verbandwagens kunt u afsluiten per lade of in zijn geheel afsluiten met een cilinder slot, elektronisch code slot, half cilinder Euro Profil of met een zegelsluiting.

Graag gaan we met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Op deze pagina wordt een selectie aan mogelijkheden weergegeven. Graag gaan wij met u in gesprek om de juiste configuratie samen te stellen passend bij uw wensen en behoeften.

Keuze gemaakt voor een anesthesiewagen van Wiegand?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.