Azimed - Bezig met laden

Wiegand Medicijnwagen

Wiegand heeft voor alle disciplines van het ziekenhuis een toepasbare wagen. Voor medicatie distributie op de afdeling heeft Wiegand een groot aanbod aan medicijnwagens. De medicijnen kunnen op diverse manieren worden vervoerd in uw medicijnwagen.

Wilt u de medicatie per cassette, per baxterrol of per baxterhouder delen? In alle gevallen is overzicht en veiligheid het belangrijkste aspect in een Wiegand wagen. Uitvoerbaar voor minimaal 5 en maximaal 30 patiënten.

Een Wiegand medicijnwagen stelt u zelf samen. Afhankelijk van het aantal cliënten en uw manier van werken kunt u de wagen naar uw eigen wensen en eisen samenstellen. Wij adviseren u hierbij graag.

Door uw Wiegand medicijnwagen zelf samen te stellen kunt u werken zoals u wilt. Door een groot aanbod aan accessoires kunt u de wagen uitbreiden met wat u belangrijk vindt. Door het plaatsen van lade achter de deur is uw laptop of tablet achter slot en grendel of wilt u de opiaten meenemen, dat kan door middel van een lade met slot. De Wiegand medicijnwagen is in zijn geheel of per opiatenlade geheel afsluitbaar dmv een cilinder slot, elektronisch code slot of met half cilinder Euro Profil slot.

De Wiegand medicijnwagens zijn verkrijgbaar in 10 frisse standaardkleuren of tegen een meerprijs in alle kleuren en houtkleuren.

Keuze gemaakt voor een medicijnwagen van Wiegand?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.