Azimed - Bezig met laden

Wiegand Transportwagen

Voor het transporteren en bevoorrading van medicijnen, verbandmiddelen en andere benodigdheden binnen het ziekenhuis heeft Wiegand transportwagens in het assortiment. De transportwagens zijn voorzien van legborden, ISO laden welke in de profielwand worden geschoven of volledig uitschuibare ISO laden. Afhankelijk van het gebruik en doeleinde van de transportwagen, is een combinatie ook mogelijk. 

Deze wagens zijn beschikbaar in 3 verschillende hoogtes, 1,40, 1,61 en 1,96 meter hoog zijn uitgevoerd met een enkele of dubbele deur welke geheel tegen de zijkant geklapt kunnen worden. Beide zijden van de trolley zijn voorzien van verticale duwbeugels. Omdat de wagens vaak grote afstanden afleggen naar de verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis en vanwege de manoeuvreerbaarheid, is er gebruik gemaakt van grote 125 mm wielen. De achterste wielen zijn voorzien van een rem. 

Standaard worden de transportwagens voorzien van een cilinderslot en 4 bijgeleverde sleutels. De beschikbare kleuren zijn de 10 standaardkleuren van Wiegand.

Keuze gemaakt voor een transportwagen van Wiegand?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.